SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ 2017 / OWNERS ANNUAL MEETING 2017

Hlavní stránka Aktuality SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ 2017 / OWNERS ANNUAL MEETING 2017

28.4.2017

Vážení vlastníci, dovolujeme si Vás srdečně pozvat na blížící se shromáždění vlastníků, které se koná dne 17.05.2017, od 18:00, v suterénu Vinohradského pivovaru, na adrese Korunní 2506/106, Praha 10.

Rádi bychom Vám připomenuli důležitost Vaší účasti na blížícím se shromáždění, osobní či alespoň zprostředkované prostřednictvím udělené plné moci pro hlasování, zejména z důvodu uplynutí 5ti letého funkčního období stávajících členů výboru SVJ.

Na nadcházejícím shromáždění bude možné provést personální změny ve složení statutárního orgánu, a to jen za předpokladů, že shromáždění bude usnášeníschopné. V případě zájmu o vykonávání této funkce kontaktujte správu emailovou korespondencí na finance@korunni810.cz

Veškeré potřebné podklady naleznete ZDE, také byly rozeslány poštou a  emailem. Zároveň  jsou k dispozici i v tištěné podobě na recepci v budově C.

V případě dotazů se obraťte na recepci nebo přímo na pracovníky Správy.

 

Rádi Vám Vaše dotazy zodpovíme.

Vaše Správa objektu

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Dear owners,

We would like to cordially invite you to the upcoming annual meeting of the owners, held on 17 May 2017 at 6PM in the basement of the Vinohradský Pivovar restaurant, Korunní 2506/106, Praha 10.

 

We would like to remind you the importance of your participation at the meeting, personal or at least mediated through a power of attorney to vote, mainly due to the termination of the 5 -year term Committee membership.

The option to make personal changes in the Committee composition will only be part of the upcoming annual owners meeting if it meets the quorum to pass.

If you are interested in performing this function contact management via email: finance@korunni810.cz.

All the necessary documents can be found HERE. These documents have been already sent by email and post. They are also available printed at the reception desk in Building C.

In case of any questions, please contact the reception or the facility management directly.

 

We will gladly answer your questions.

Your property management

sekce: Aktuality | VLASTNÍCI | VŠE   |   Tisk   |   Poslat článek známému